• Прес-центр

Прес релізи

10.02.2012

Чи готові українські готельєри прийняти Євро 2012

2 лютого в Русь Аккорд Готелі у Києві відбувся III щорічний український готельний форум «Готовність № 1: До і після Євро 2012. Орієнтація на гостя: сервіс, якість, контроль. Стратегія розвитку сильних національних готельних брендів».

Ця ключова для української індустрії гостинності подія, організована компанією «Бізнес Саміт», зібрала лідерів готельної галузі України – власників, генеральних директорів і управляючих готелями і готельними групами, керівників та представників міжнародних готельних мереж в Україні, представників управляючих компаній, інвесторів.

На прес-конференції перед початком форуму організатори порушили одне з найактуальніших сьогодні питань на ринку гостинності про готовність готельної індустрії України до прийому гостей чемпіонату Євро-2012. В цілому всі спікери, що представляли національні готельні мережі, асоціації готелів і ресторанів та welness-курортів, громадські організації та постачальників готельного ринку, зробили загальний висновок, що готелі, санаторії та інші засоби розміщення провели серйозну підготовчу роботу і, в основному, готові гідно прийняти гостей . Однак, Ірина Сідлецька – генеральний директор провідного українського готельного оператора «Прем'єр Інтернешнл», зауважила, що питання готовності актуальне не тільки для готелів, а й для загальної інфраструктури міст, що приймають чемпіонат. На загальне враження гостей вплине якість роботи багатьох супутніх сфер діяльності: громадського транспорту, таксі, банків, індустрії харчування та розваг. «У будь-якому випадку, якщо деякі об'єкти, що планують розміщувати гостей під час проведення матчів, не встигли належним чином підготуватися через ряд об'єктивних причин, у них в запасі ще є кілька місяців, які потрібно використати максимально ефективно. Зі свого боку, ми готові надати гостям не тільки комфортне розміщення, а й дати рекомендації щодо дозвілля у місті, де гості будуть проводити більшу частину дня і де складеться їхнє уявлення про нашу країну, тому так важлива злагоджена робота всієї інфраструктури », – зазначила Ірина Седлецька.

Інформаційна довідка:
Прем'єр Інтернешнл
– перший український готельний оператор, що працює з 2003 року, лідер ринку в сегменті 3, 4 і 5 зіркових готелів. Зараз під управлінням компанії знаходяться 3 готельні мережі:
Прем'єр Готелі – колекція розкішних готелів,
Аккорд Готелі – група українських бізнес-готелів середнього рівня,
Компас Готелі – мережа готелів економ-класу.

Компанія здійснює консультаційну та технічну підтримку готелів, проектування, введення в експлуатацію, реорганізацію, пропонує франшизу в готельній сфері.